Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Z článku:

------------------

Zdá se být konečně jasné, že televize používá Kalouska jako šaška pro pobavení veřejnosti.

Zdroj: https://wild.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=653655

-----------------------------------

:-)R^

4 1
možnosti
RC

Hloupe, hloupe, hloupe...

Uz dnes to funguje tak, ze kdyz firma dava slevu, stat ji to doplaci. Napriklad u autobusu. A co delaji pricinlivi ridici autobusu na pokyn zamestnavatele? Vytoci par jizdenek pro fiktivniho cestujiciho... VZDYT ERAR to zatahne!

5 1
možnosti
EH

Už jsem viděla různé přičinlivé lidi, kteří dojí erár. Nejhorší jsou však dotace.

8 0
možnosti
Foto

Nevím, jak chtějí přemluvit soukromé firmy, aby důchodce vozily zadarmo. Za druhé je to populismu jako hrom. Většina důchodců má auto a pokud někam cestuje, tak raději vlastním autem a ne se mlátit ve vlaku anebo autobuse. No a dnes je možné jet do Prahy rychlíkovým autobusem a to je 100 km za 69 Kč a to je necelá hodina a jste v Praze. Rychlíkový vlak s třemi zastávkami za 70 Kč a jste ve středu Prahy.

8 3
možnosti
RS

R71u29d94a 80S60l81a66v38í52k

12. 3. 2018 16:44

Soukromé firmy samozřejmě nijak, týká se to pouze ČD.

0 0
možnosti
Foto

Výsledkem nesmyslného chystaného opatření budou přeplněné vlaky a autobusy změněné v úplnou socku. U vlaku lze nakonec přidat vagon, u autobusu nikoli. Jak by šofér busu stíhal kontrolovat věk přepravenců je záhadou. Stejně si pak k trochu snesitelné jízdě bude důchodce, a nejen on, muset přikoupit první třídu. Takže populistický nesmysl na entou.

0 0
možnosti
EH

Něco jako jízda zdarma v době smogu. Akorát to naštvalo majitelé dlouhodobých jízdenek, potěšilo etnikum, že nebudou chvíli buzerováni a s těmi, na které to bylo cíleno, to nehnulo.

2 0
možnosti
KS

A kdo myslíte, že ty jízdenky zaplatí? Ti co chodí do práce ze svých daní. Sice máme mateřskou jen sedm a půl tisíce, ale důchodci, co se za komunistů ve většině nijak zvlášť nepředřeli, budou jezdit zadarmo.

6 12
možnosti
KR

Kalouskův příměr byl dementní asi jako celý tento návrh.Rv

3 6
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik