Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Pokud jsem so dobre vsiml, tak zadne jine noviny nenapadaji pana Babise tak, Jako jemu udajne patrici iDnes a Lidovky.

8 2
možnosti

To jste si všiml špatně. Sice zveřejní informaci o dalším Burešově průšvihu, nedodají ale informaci o důkazech - podpoří tím teorii o "účelofce".

1 1
možnosti
VS

Z MF odešli všichni schopní redaktoři a staly se skoro nečitelný, proto jsem je po skoro dvaceti letech přestal odebírat;-D

7 2
možnosti
LH

Jako třeba kdo?

2 0
možnosti
VS

Jistě. Škoda, že vám unikly záznamy z jeho schůzek s panem Přibilem, na kterých se domlouvají, kdy kterou kauzu jeho politických konkurentů v MF Dnes zveřejní.

17 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 4
možnosti
JF

J64i96ř18í 44F61o50g70e11l

30. 12. 2018 9:04

To tedy opravdu. Vše je tam jak z pera jednoho autora. Takové nezávislé zpravodajství. Akorát, že místy až směšné, papouškující fíkové listy a podobně.:-P

17 4
možnosti
Foto

Je to tak. Články v jeho prospěch nebo rozhovory s ním vydává spíše Právo, které mu ale nepatří.

8 2
možnosti
JA

J57i39ř27í 94A75l39e59x82a

30. 12. 2018 8:46

No, nevím, třeba výběr blogů je nadržující zemanovsko-babišovské klice....:-/

Zprávy asi ne.

0 2
možnosti
Foto

To je Váš osobné dojem.

5 0
možnosti
SN

:-).......Už to, že dává prostor článkům blogerů, které většinou Babiše nechválí, a v diskusích s vyskytují i dosti ostré nadávky na ANO a Babiše, zasluhuje uznání ! R^R^R^

8 1
možnosti
Foto

Jsem odběratelem MF Dnes už od dob, kdy jsem byl jako ona mlád. Každý den je příloha a to od momentu, co ji převzal p. Babiš. Nějaké nadržování neexistuje, spíš naopak. Třeba ČT patří "nám všem", ale je daleko méně objektivní a nestranná, než soukromá MF Dnes.

12 4
možnosti
LB

Tak o tom se mohl každý soudný člověk přesvědčit, když byl hostem televizních debat šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Ples :-)

Proč asi po půl roce odešla Sabina Slonková z pozice šéfredaktorky a další zkušení redaktoři s ní?

7 4
možnosti
MB

Rovněž jsem čtenář MF, z dob 50 haléřových! Obecně, jsem nucen konstatovat úpadek kvality, (viz.p. Sekl). Je faktem, že přímé Babišovy zásahy vidět nejsou - Nelze nevidět ty "Nepřímé". Ožehavé zprávy o oligaršíkovi se spolehlivě objevují opožděně - příznivé, např. Výzkumy % preferencí zase Ihned. Je vůbec otázka, proč tištěné noviny drží. Tato média jsou celkově před ohrožením - viz elektronické pomůcky + nezájem mládežníků + reálná cena novin samotných! Babiš se vystavuje i laciné kritice, zřejmě to pořád bere jako svou regulo pojistku Veřejného mínění.

Doba solidních kavárníků, našich předků mizí! Doslova u kávy, v rukou bambusový rám na noviny a v popelníku doutník. Mj., žádné české periodikum nemá řádný - Rozměrový formát! Fronta je tkz. Střední velikost - Řádné noviny jsou ještě větší = Broadsheet, 600x380 mm. To nemluvím o mizení Večerníků - Pouličních Kolporterech, roznašečích. Ten svět mizí. Jede se rychle, po povrchu, na nějakou hloubavou serizonost již není čas. Dobrý bonmot = Na světě nestárne nic tak rychleji - Jako ranní vydání zpráv, novin. (Večer je zase vše jinak) Mj., tomu mnohdy i odpovídají Babišovy výroky a reakce ... :-)

4 2
možnosti
FS

Pne Wilde, a že vás to tak najednou popadlo napsat ódu na spravedlivého pana Babiše. Jste jeho zaměstnancem anebo jenom bláznivě zamilovaným? A slyšel jste někdy o autocenzuře, např. o kruté autocenzuře v podnicích, kdy zdivočelý generální ředitel je schopen zajistit přes podřízené vyhození jakéhokoliv zaměstnance? Kdysi tady popisovali jednání nějakého generálního ředitele telekomunikací a hodně mně to připomíná zkazky, které se dostanou na povrch z jednání Ano.......

8 4
možnosti
Foto

Jsem zastáncem individualismu a proto mi autoritativní jednání nevadí. Kolektiv ještě nikdy nic nedokázal vymyslet. S nápadem musí přijít jedinec a ti kolem mu mohou tak akorát pomoci s realizací. A je na lídrovi, které vylepšení použije nebo zavrhne. Jakmile by připustil kolektivní jednání, je z toho v tu ránu virvál.

3 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik