Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Wilde,

Idnes včetně blogů je pouze součástí současné mainstreamove mediální "kultury" , která je nositelem jediného správného názoru podle požadavků vládní propagandy, kde vládne agresivita a sprostota. Ten, kdo má jiný názor, je neurvale napadaný a cenzory likvidovany, (ať už se cenzoři nazývají adminy nebo správci webu). Za dobu existence blogů Idnes takto byly zlikvidované desítky bloggerů a diskutujících, kteří zastávali jiné názory než požaduje vládní propaganda. Mnohonásobný vítěz blogger roku Ladislav Větvička je jen špičkou ledovce. Agresivita a sprostota nevadí, když jsou jejich autoři nositeli té jediné požadované "pravdy". Lidé s jinými názory jsou šikanování, vyhazování ze zaměstnání a odsuzování, např. učitelka Bednářová, Doc. Ševčík, nebo historik Skála. Řeči o tom, že můžete příspěvky mazat či nahlasovat je jen alibismus administrace.

1 5
možnosti

Vážený pane Wilde. Velmi vám děkuji za tento, ale hlavně za ty předešlé, články. Ale jako každá negativní věc, má i tato své pozitivní stránky. Nejvíce pozitivní je ta, že vás ještě nestíhají pro velezradu a kolaborace s Putinem, což by ještě před půl rokem až rokem mohlo docela reálně hrozit. Dále to, že tento váš blog neskončil v hajdpárku a dokonce vám jeden z vámi jmenovaných odpověděl. (Odpověď, raději, ponechám bez komentáře). Asi nejvíce pozitivní je však to, že to vše nasvědčuje tomu, že i (ne)zodpovědní začínají chápat vážnost situace a na ta vámi zmíněná jednání budou muset přistoupit. Hrozné je, že kvůli tomu musely zbytečně zahynout ty statisíce lidí. Ale to je zas až tak moc netrápí, protože "hodnoty".

3 0
možnosti

Úsměvné pak na celé této vaší blogove anabáze je to, že vámi zmiňovaní diskutéři se považují za nositele "pravdy a lásky" a budou svůj boj za vítězství svých hodnot podporovat až do posledního Ukrajince. Samozřejmě pěkně z bezpečí, od počítače a z vyhřáteho pokoje.

4 0
možnosti

Příspěvky, které podle vašeho názoru, do diskuze nepatří, máte možnost odstranit.

Můžete se poradit pravým s odborníkem na mazání příspěvků panem Nožičkou.

1 0
možnosti

.... s pravým....

0 0
možnosti
Foto

Diskuse je o argumentech. |Nikoli o osobních výpadech a urážkách.

Urážky nejsou diskuse. Proto je hlasme. To není "bonzáctví", to je ochrana blogerů a diskutérů.

Pěkné Vánoce, pane autore. Někdy probereme tu Druhou světovou...

2 0
možnosti
Foto

K21a70r10o93l 81W20i93l59d

28. 12. 2023 17:27

Děkuji Vám a přeji vše dobré a pevné zdraví do nového roku!

0 0
možnosti

Vážený pane Wilde. Souhlasím s Vámi, že úroveň některých diskuzí je vinou části "diskutujících" žalostná. I mne osobně to dost dlouho trápilo. Pak mi ale došlo, že tito lidé píší především o sobě a o tom, jací jsou oni. A pokud se někdo chce prezentovat jako hulvát nebo ubožák, tak je to jeho věc. Vím, že není jednoduché k takovému "nastavení" dospět, ale myslím, že za pokus to stojí.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, je nutné rozlišovat dvě věci. Blogy a diskuse. Každý bloger není automaticky diskutér, každý diskutér nebloguje. Krom toho, jsou tisíce těch, kdo blogy nebo diskuse na iDNES.cz čtou ale aktivně tam nepřispívají.

Na blogu platí pravidla, na diskusích také. Pravidla ale platí i v silničním provozu. A přesto na každém kroku nestojí policista, který by je vymáhal, i když policie dělá co může. Jinými slovy: Není možné zkontrolovat každý příspěvek na celém iDNES.cz. Pokud máte jakýkoliv příspěvek za urážlivý, použijte prosím tlačítko "nahlásit příspěvek". Případně mi prosím pošlete mail. Zdraví Patrik Banga

9 0
možnosti
Foto

Vážený pane Wilde! Nepřísluší mně predikovat, jak bude administrativa na Váš otevřený dopis reagovat. Může jistě ,,jakkoli". Od např. přesunutí TOHOTO blogu do tzv. HP, po až např. i osobní písemný kontakt s Vámi. Za mne jen krátce. Blogy i t.zv.(!)diskuze na těchto stránkách mají daná pravidla. Jak moc, resp. i kým jsou dodržována, to je záležitost dosti široká. Působím na těchto stránkách více jak deset let coby řádně registrovaný bloger. Po mých zkušenostech si dovolím vyjádřit svůj názor, resp. i doporučení. ,,Lapidárně"- ani tyto stránky nejsou ,,pupkem světa", který je možné brát za,,bernou minci". A navíc- jsou ,,nosičem" REKLAM, které de facto umožńují financovat jejich existenci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik