Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K95a39r23o78l 70W33i32l69d

29. 11. 2019 9:23

Děkuji všem, i těm, co nikdy žádný DVD rekordér neměli, co tomu nerozumí a vymýšlejí si a hádají jak by to mohlo asi jít ... všem dík. Hlavně nepochopili, že potřebuji nahrávat když nejsem doma a ne to, co právě vidím. Ale opakuji, děkuji všem ...

0 0
možnosti

Pak je ale celý blog, který pojednává pouze o zachování minulosti (svatby, narození potomka atd) a o nahrávání v něm nepadlo ani půl slova naprosto nesmyslný a měl jste ho koncipovat úplně jinak. Přeji hezký den.

0 0
možnosti

Ona už je z toho tady online poradna?

Z toho co jsem četl v komentářích níže se mi zdá, že jen zoufáte nad tím, že se něco mění, než že by jste měl zájem něco vyřešit.

Ano nahrávání pořadů na VHS a DVD je již zastaralé. Zoufat nad tím, je něco jako zoufat nad tím, že nemůžete nahrávat na disketu.

Dnes na to máte flash disky a pro nahrání na jiné médium pak použijete prostředníka (PC).

0 0
možnosti

Obávám se, že pokud pan Wild nenapíše přesné typy TV, DVD rekordéru a toho Set Top Boxu které vlastní, poněvadž to je to nejdůležitější, tak ta "poradna" skončila, poněvadž bez toho se radit nedá.

0 0
možnosti

DVD rekordér má úplně stejný přijímač jako televize. Kupte si SCART rozdvojku, pomocí ní k set top boxu připojte televizi i DVD a máte po problému. Stejně můžete připojit třeba VHS video. Nehledě na to, že i ty nejlevnější set top boxy umějí nahrávat na flash disc a u něj i přehrávat.

1 0
možnosti

Pane Wilde,

je vidět, že jste naprostý laik, technický antitalent a vytváříte problém z něčeho co neexistuje. Pro vás se niic nezmění pokud budete mít tu starou telvizi a ten rekordér a koupíte si k tomu jen setobox. Jen možná budute přehazovat připojení z rekorderu a setoboxu.

A pokud si koupíte novou televizi takta bude mít asi i připojení s kabelem se skartem co ho má asi ten váš DVD recordér - ten bude mít asi více možností propojení s televizorem

vyhledejte si heslo SCART

1 0
možnosti
Foto

A není-li jednodušší si koupit pořádné PC s DVD mechanikou a tam si to poradí se vším, i s DVB-T2, na což se dá koupit set-top-box k počítači. I televize s nahráváním funguje bez problémů.

1 0
možnosti
Foto

Kupte si přídavný hard disc a připojte ho k tv nebo set-top boxu a můžete nahrávat do alelelůja

1 1
možnosti
Foto

K12a41r45o14l 89W87i58l35d

29. 11. 2019 9:12

Pane Vaňku,

já jsem si všechno vyzkoušel a nejsem laik ani antitalent. To jste asi Vy, jinak byste věděl, že DVB-T2 má zcela jiný signál a dá se nahrávat jen na tomu odpovídající rekordér, který nyní stojí asi 20.000 Kč. Jak jsem zatím zjistil, na stávající se dá nahrát jen to, co se právě vysílá, se zapnutou televizí, se současně zapnutým televizorem i zapnutým set-top boxem a rekordérem. To mi je k ničemu, to mohu u té televize sedět.

Zaráží mne, že mi radí lidé, co tomu vůbec nerozumí, kteří žádný rekordér nemají a nevědí, jak funguje. Takové rady nejsou ani pro kočku. Ale děkuji všem, že se snažili mi pomoci, i když nevědí nic o DVD rekordérech.

0 0
možnosti

Přiznám se, že jsem moc nepochopil co má DVB-T2 společného z VHS kazetami anebo DVD disky.

5 0
možnosti
Foto

Napadá mě jediné: SCART - to dnes u set-top-boxů (o nových TV nemluvě) není samozřejmost a starší zařízení zase obvykle nemají HDMI.

Převodník SCART na HDMI se dá ovšem koupit za cenu cca 1200-2600Kč.

0 0
možnosti
Foto

DVB -T2 se týká pouze vysílání. Nevím jak by mohlo zasáhnout do funkce záznamového zařízení. Pro přehrávaní DVD přece nepotřebujete televizní signál.

2 0
možnosti
Foto

K81a38r28o55l 16W69i94l92d

27. 11. 2019 18:08

To je sice pravda, ale když chci nahrát nové věci, nejde to přes dvb-t2. Rekordér to nepřijme, protože nejde naladit na programy vysílané v dvb-t2. To mám mít dva rekordéry, jeden starý a koupit si za dvacet tisíc nový, který to umí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik