Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K40a95r22o19l 81W85i34l49d

18. 11. 2019 14:13

Buď vstoupíte do JZD nebo Váš syn nesmí studovat, řekli rodičům komunisté,

buď se vzdáte Agrofertu nebo odstupte z funkce, do které jste byl zvolen, říká Milion chvilek. Je v tom nějaký rozdíl? Obojí je vydírání. Pro ty, kdo stále nechápou.

0 0
možnosti

Lžete. Nechutně. Požadavek je jasný: odstranit nesporný (alespoň pro trošičku myslící) střet zájmů. Ano - podmínkou zákona i pravidel EU je, aby člen vlády nebyxl ve střetu zájmů. To není požadavek "Letné", ale práva.

Lžete - nikdo nenavrhuje komunistické vyvlastnění. Nikdo nikoho nechce připravit o hodnoty.

Jen obdivovatelé pana Babiše, s jeho naprosto nulovou odpovědností vůči ekonomice státu, neví, jak zprofanovat názor čtvrt miliónu dospělých občanů tohoto státu. Tak lžou.

0 2
možnosti
Foto

K90a19r92o12l 98W13i82l70d

18. 11. 2019 10:32

Vidím, že se mnozí rozčilujete zbytečně. Tak tedy znovu a trochu polopaticky: Požadavek, aby se pan Babiš zbavil Agrofertu, tedy sám sebe vyvlastnil (!!!) pod pohrůžkou dalších demonstrací, tedy jako podmínka toho, aby mohl být nadále předsedou vlády, který vzešel ze svobodných voleb, je podle mne nepřípustným vydíráním. Já jsem žádný transparent s žádostí o vyvlastnění, neviděl a nevadil by mi více než jiné, které byly mnohem horší a slušné společnosti nedůstojné. Takže stručně: sám sebe vyvlastnit, aby ... je nepřístupné vydírání. Je mi líto, že jste to někteří nepochopili.

2 0
možnosti

Tak tedy polopatisticky: Vyvlastnění je zásah státu. Pro Vás ještě jednou: zásah státu. Zásah státu nikdo na Letné nepožadoval. To, že má konat vlastník, který je náhodou i premiérem, neznamená, že koná stát. Takže na Vašem tvrzení je zajímavá pouze otázka, zda je důsledkem hlouposti, nebo bájné lhavosti.

Nevím o tom, že u nás premiér vzejde ze všeobecných voleb. Zatím vždy vzešel ze zákulisních jednání špiček parlamentních stran. Současný teoreticky nemá ani parlamentní většinu.

Demonstrace jsou součástí demokratických nástrojů k vyjádření vůle demonstrujících. Většinou mají demonstrující nějaké požadavky. Vydírají? Odsuzujete tedy demonstrace jako nástroj občanů k nátlaku na politiky? Tedy nástroj vydírání?

Je k politování, že tak jednoduché věci nechápete.

0 1
možnosti
Foto

Pane Wilde, požadavek na vyvlastnění agrofertu je lež. Toto se objevilo pouze na jednom transparentu, jednoho ne příliš chytrého demonstranta a jak je vidno, vy jste se toho hned chytil, abyste mohl napsat něco proti celku.

2 0
možnosti

Vy jste skutečně "mozek". Aby nebyl ve střetu zájmů, měl by prodat Agrofert nebo odejít z politiky. Toť vše. Jako komunisté jste tu Vy se svou podpásovou lživou propagandou.

5 6
možnosti

no a já si myslel že jde jen o názor a ona je to hned propaganda....;-D

1 0
možnosti
Foto

Ale vyvlastnění je u nás možné, přirozeně za náhradu. A to v případě, že jde o zamýšlenou stavbu strategického významu, jako jsou třeba elektrárny, přehrady, vojenského objektu a pod. Pokud nějaký kus pozemku Agrofertu je potřeba např. pro stavbu jaderné elektrárny, je vyvlastnění možné a regulérní. ;-DRvRvRv

1 7
možnosti
Foto

J31i48ř51í 55K24a22r43b88a81n

17. 11. 2019 19:09

Tak to je hodně veliký faul, co jste napsal. Copak to necítíte?

8 1
možnosti

Pane Wilde, zasloužená karma R^R^R^.

4 6
možnosti

Za lzi? At dolozi sve tvrzeni...

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS