Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A vy víte, že ten most nepoškodili?8-o

2 1
možnosti
Foto

K75a64r51o49l 16W90i32l42d

30. 7. 2019 15:26

Už mi Vaše rýpnutí do každého mého článku, paní Jandová, chybělo ... K Vaší otázce: most je při každé vichřici a přívalovém dešti obdobně poškozen, i když méně. Ale několik přívalových dešťů má podobné následky. Zatím odborníci zjistili, že stopy barvy zůstaly - pro laika neviditelné - ve spárách mezi kameny. Ale Vy je určitě najdete, když si vezmete lupu. Zajímavé je, že jste nijak nereagovala na můj článek o denním poškozování Juditiny věže turisty, který jsem napsal 4. prosince 2017. To pokládám za horší věc a je zajímavé, že to památkáře nechává klidnými. Asi ho budu muset zopakovat.

1 0
možnosti
SN

:-).........bez komentáře! Mám rád lidi, kteří dokáží "odborníkům", že se dají udělat podle nich složité věci, bez velkého humbuku! R^R^R^!!

3 0
možnosti
AR

R^ Napsal jste to velice pěkně;-D;-D!!

7 0
možnosti
VV

Nemohl to byt nekdo jiny, nez Martani. Ti maji na svedomi vse nepekne co se za poslednich temer 30 let v CR udalo. KSC ani KSCM za to opravdu nemohou. I kdyz jejich clenove jsou roztrouseni po vsech strnach zastoupenych i nezastoupenych v parlamentu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik