Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J81a64n 48P64a58v10l62í50k

28. 5. 2019 18:20

Stačilo, kdyby prezident ctil zákon (lustrační) a nejmenoval estébáka do vlády. Dále by stačilo, kdyby podezřelý z podvodu z vlády odstoupil, protože v kulturní společnosti je to samozřejmá věc pokud jde i o mnohem menší podezření. Stačilo by, kdyby majitel holdingu a mediálního impéria nebyl členem vlády vzhledem k jeho nevídaného střetu zájmu. To jsou pravé příčiny, proč občan má důvod pochybovat o všem, co se týká Babiše.

11 2
možnosti
Foto

K16a14r28o57l 75W94i46l53d

28. 5. 2019 23:46

Ten střet zájmů by chtělo konkrétně vysvětlit. "Jeho" média ho kritizují stejně jako jiná média, o dotacích Agrofertu nerozhodoval, zákony o dotacích nedělal, jen využil toho, co bylo umožněno zákonem. A ty on také netvořil.

1 0
možnosti
Foto

V normální slušné společnosti máme zákony, jejichž nedodržení je přiměřeně trestáno. A pak obecné mravní zásady, jejichž nedodržení se sice netrestá, ale slušný člověk se jimi přesto řídí. A ten, kdo na ně okatě kašle, je pak v médiích povláčen a náležitě zhanoben. Ba i nějaká ta demonstrace se může objevit.

Protože, pane autore, TO SE NEDĚLÁ, kašlat na morálku. Zjistěte si, kolik politiků (a jiných kousků) v civilizovaných zemích muselo opustit sesli kvůli mnohem nicotnějším morálním (či etickým) prohřeškům. Slušný politik dokonce sám podá demisi, když se v jeho aparátu stane nějaký malér, viz špion v kanceláři Williho Brandta.

Za mého dědečka (teda za R-U a první republiky) se smlouva podnikatele a zákazníka uzavírala podáním ruky. Dnes na to musíte mít armádu právníků, abyste v ní neměl nějakou skulinku, pomocí níž Vás nějaký ten Bureš oškube.

Jestli se to Vám to tak líbí, nepatříte do slušné a civilizované společnosti. Rv

1 2
možnosti
Foto

K16a84r62o13l 69W23i34l43d

3. 6. 2019 16:55

Vzal jsem na vědomí, pane Dvořáku, že podle Vás nepatřím do slušné a civilizované společnosti. Mám se proto oběsit? A vy jste zase nepochopil, že jsem nepsal o panu Babišovi, ale o lidu obecném, o jeho reakcích a nevěřícnosti vůči orgánům spravedlnosti ... Ať se jedná o kohokoliv.

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik