Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Souhlas, manželka tyhle noviny často kupuje a nějakou agitku ve prospěch Babiše jsem tam neviděl nikdy. Ono nikdo ještě nepřinesl konkrétní důkaz téhle protibabišovské teorie.

Mluvit redaktorům do toho co a jak mají psát, to bohužel u nás nejde, to by brzy o redaktory noviny přišly, proto Babiš musí i tolerovat, že tvorba jeho novinářů je velmi často zaměřena proti němu.

Nedávno když z humbukem odešla jedna redaktorka Lidových novin, tak to nezasahování do práce novinářů sama potvrdila. Ona odešla z toho důvodů, že bez svolení této redaktorky si šéfredaktor dovolil do Lidových novin dát jeden článek, který vyzněl ve prospěch Babiše (ohledně Šojdrové sirotků). Takže tady to je přesně naopak, tady řadová redaktorka chce dirigovat šéfredaktora, co do novin dát může a co nemůže.

1 1
možnosti
Foto

K69a26r50o83l 69W84i49l31d

3. 1. 2019 9:03

Děkuji, pane Tesaříku, konečně rozumné slovo od někoho, kdo MF Dnes čte !

0 1
možnosti

Bohužel dělá. Některé zprávy, které jsou nepříjemné pro Babiše, bývají silně upozaďovány, někdy Amadea rozjíždí kampaně proti Babišovým oponentům. A co třeba ten článek o migrantech, který dodali Babišovi spolupracovníci a který spustil další vlnu odchodů redaktorů? Také jsem si dříve pravidelně kupoval MF DNES. Skončil jsem s tím, když se šéfredaktorem stal Plesl. Tento člověk je stejný Babišův patolízal jako István Léko v Lidovkách. Obsah novin od té doby značně upadl, protože odešli kmenoví redaktoři. Jistou úroveň si noviny držely ještě za Sabiny Slonkové, ale ta odešla právě proto, že její nadřízení příliš zasahovali do její práce ve prospěch Babiše.

2 2
možnosti
Foto

K91a38r15o64l 44W78i83l80d

8. 1. 2019 14:50

Článek byl dodán bez vědomí pana Babiše, takže jeho ani redakci z toho nelze vinit !

0 0
možnosti
RR

Jestli se opravdu chce podívat, jak majitel bezostyšně ovlivňuje redakci, tak si občas přečtěte Reflex.

4 1
možnosti
Foto

Babiš vlastní nejen MF Dnes.

Také:

Lidové noviny

iDnes.cz

metro

lidovky.cz

5+2dny

IMPULS Ráááádio

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
JL

"Koho chleba jis, toho pisen zpivej".

Tisk byl vzdy spjaty s urcitou dokrinou. Jestli dnes neni, je to spatne. Kdo kritizuje noviny "Dnes" jako Babisovy, muze se stat odberatelem jinych. Duvodem je to, ze nemuzete cist na jedno tema dva nazory na strankach jednoho tisku. Jestli to ovlivnuji majitele tohoto tisku (Babis, Bakala a jini), je bezpredmetne. Jen musime dbat na moznost, aby se tisk nestal monopolem jedne osoby!!!!

1 0
možnosti
Foto

K89a62r39o66l 14W67i65l61d

8. 1. 2019 14:55

Není pravda, že na stránkách MF Dnes nemůžete číst dva názory na jedno zéma. Kdybyste noviny skutečně četl, zjistil byste, že čtenáři reagují ať souhlasně či nesouhlasně.

0 0
možnosti
Foto

R20o68m81a31n 76K61o33z61e23l

30. 12. 2018 13:17

U těchto novin si vzpomenu, že byly dlouho německé, přezdívané "Heute", v roce 2002, když se hodně mluvilo o Benešových dekretech, tak bylo jasné, na čí straně byly. Nelze také zapomenout na Martina Komárka, bývalého milovníka komunismu a proslulého názorovými veletoči.

3 1
možnosti
VP

V65í98t 91P96r89č66í60k

30. 12. 2018 13:10

Babiš, nebo jeho PR tým, samozřejmě obsah MF Dnes (i tohoto webu) ovlivňuje. Děje se to však způsobem, který méně bystrý člověk, jako je zřejmě autor tohoto blogu, asi nerozpozná. MF Dnes samozřejmě nebude Babiše ve svých článcích a komentářích adorovat. To by bylo průhledné a ve výsledku kontraproduktivní. Ono to lze mnohem nenápadněji a efektivněji. Třeba tak, že určitou informaci zamlčí. Nebo o něco zákeřneji, než jiná média, zaútočí na některého z Babišových oponentů. Možností je spousta.

12 2
možnosti
Foto

K48a15r88o18l 11W78i49l23d

1. 1. 2019 13:16

Děkuji, že jste mne nazval méně bystrým člověkem - to ještě nikdo nikdy neudělal. Pokud jde o Vaše tvrzení, že MF Dnes zákeřněji než jiná média, není pravdivé a Vy si jednoduše vymýšlíte. Jiná média, tedy ta, která nepatří Babičovi jsou plná antibabišovských článků, že se tam skoro nic jiného ani nevejde.

0 1
možnosti
FD

Bureš už teho nasliboval,i na zdraví svých dětí přísahal...

14 3
možnosti
Foto

I kdyby pan Babiš jako vlastník neučinil vůbec nic, tedy ve vztahu k novinám zachovával naprostou neutralitu, tak tento jeho poměr k MF DNES ovlivňuje pozici a tím i psaní redakce. Stači hrozba možnosti takového zásahu. Neumím si představit, že by se redakce nemusela nechat schválit třeba myšlenku na změnu názvu, či ukončení vydávání. Atd.

5 3
možnosti
Foto

od té doby, co patří MF Dnes panu Babišovi, je z ní medium, kde se vůbec nic nedozvím.

Žádné nosné téma, aktuality zveřejňuje jako poslední, na titulce horké informace typu "Agent z Varů věděl o Pearl Harboru, píše karlovarský spisovatel"

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS