Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P81e27t83r 24B13u24r48i70a98n

26. 11. 2018 17:10

Pan Fiala na jednom místě, které cituji, se vyjadřuje ke „kampani“ a „účelovce“ a lživě tvrdí, že pan Babiš z toho obviňuje policii a státní zástupce. A to není pravda a takové tvrzení je pod jeho důstojnost.

Zdroj: https://wild.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689447

Pravdu má pan Fiala a vy ne. Babiš skutečně prohlásil, že v Česku si lze objednat trestní stíhání, tedy Babiš přímo obvinil policii a státní zástupce z účelovky a lživé kampaně.

https://zpravy.idnes.cz/trestni-stihani-andrej-babis-hana-marvanova-komentar-analyza-pt3-/domaci.aspx?c=A180213_382625_domaci_hm1

0 0
možnosti
JS

Pan Fiala už asi má informace, že kauza "Čapí hnízdo" byla uměle vytvořena policií na objednávku ČSSD. Babiš zatím mlčí, ČSSD ve vládě potřebuje. Možná se něco dozvíme před volbami, po kterých dojde ke spolupráci ANO se stranou pana Fialy bez Fialy.

0 0
možnosti
Foto

K63a13r26o80l 38W22i18l10d

26. 11. 2018 18:52

Pan Babiš to prohlásil, pane Buriane, a v citovaném článku paní Marvanové se potvrzuje, že se to dělo. Kromě toho může každý občan učinit trestní oznámení a pokud policie dojde vyšetřováním k závěru, že je důvodné. zahájí trestní řízení. Takové trestní oznámení můžete podat i Vy. Divím se, že argumentujete článkem paní Marvanové, který jen potvrzuje, že pan Babiš měl pravdu.

0 0
možnosti
LV

A ještě příspěvek pana Kindla, který měl v době, kdy jsem ho četl, dva plusy (ode mne a od pana Paula Škarvady) a jedno mínus (od paní Simony Rosové).

Pan Fiala měl pravdu, To samé si myslím i já a nejenom já.RvRvRv

1 0
možnosti
LV

Zdá se, že jste původní text, který se Vám rozsypal, smazal včetně všech diskuzních příspěvků. Dost možná se Vám ani nehodily do krámu. Proto sem znovu vkládám ten můj:

A nebyl to Babiš společně se Zemanem, kteří před pár měsíci tvrdili, že v tomhle státě lze za 200 tisíc objednat trestní stíhání kohokoliv? To Vám přijde v pořádku?

Jestliže Babiš řekne otevřeně náčelníkovi GIBS, že buď odejde sám, nebo na něj časem něco najde, to Vám přijde v pořádku?

Jestliže Babiš otevřeně tlačí na vyšetřovatele Nevtípila, protože to je už poslední člověk, který se snaží kauzu vyšetřit (jeho nadřízeného už Babiš odstavil), to Vám přijde v pořádku?

Pro mě je to všechno signál, že Babiš obsazuje rozhodující místa svými lidmi právě proto, aby se celá kauza uklidila pod koberec a nic zásadní pro Babiše neznamenal. To je vy, horliví kobliháři, máte striktně dvojí metr. Co vám jednou vadí na Fialovi, Kalouskovi a dalších, to stotisíckrát přehlédnete u Babiše.

To Vy byste měl stydět.

2 0
možnosti
Foto

Justice a policie jsou placeny za to, že je schopné odolávat i zločincům nejtvrdšího kalibru, natož nevinnému předsedovi vlády.

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik