Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dle všeho mají svoji nezlomnou pravdu a přes to nejede vlak.

Zmiňuje to opakovaně např. zpravodaj ČT Miroslav Karas, který se v daných končinách (ve východní části Evropy) pohybuje dlouhodobě a má také v Rusku řadu přátel. Ale nesmí se s nimi bavit o okupaci Československa. To jde přátelství okamžitě stranou, rozčilují se začnou velice hlasitě tvrdit, že u nás byla kontrarevoluce a že českoslovenští kontrarevolucionáři pozabíjeli spoustu "zcela nevinných mírotvorných" ruských vojáků, kteří nám obětavě přišli na pomoc a zachránili nás. Je to v podstatě zrůdnost, věřit takové nepravdě, ale ničím jim to nejde vysvětlit.

Mimochodem, v Rusku je možné trestně postihovat ty, kdo připomínají sovětskou agresi proti Polsku v září 1939. A přitom by stačilo přečíst si pár historických studií a položit si před oči průkazné dokumenty, jenomže ty budou apriori označovány za zmanipulovanou propagandu (atd.)

6 0
možnosti
VV

Divite se? Kdyz do nekoho leta hustej lzi, odmita prijmout pravdu. I zde na bogu najdete vysokoskolsky vzdelane lidi, kteri porad jeste veri ze husiti byli hrdinove.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS