Diskuse

Politické hry

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Je to dobrý kolotoč a odvykačka, dokonce i militantní blogeři již píší o něčem jiném, než o politice. jen ták dál a k volbám už asi ani nikdo nedorazí.;-D

0 0
možnosti
MB

Pořád tvrdím, že jediný kdo vydírá - je A. Babiš. Jsme svědky až - Sociální patologie, tedy - aby jedinec vládnul. Vidíme to denně, obětuje cokoliv i vnitro, trapně se nechá vydržovat i komunisty ! Denní - nesystemové sliby a kroky. Slevy ČD ihned - zdravotní sestry bude řešit potom - výsluhami. Vláda odborníků dálnice nestaví, pomníky jsou pro psa ministryně. Naopak, levice ČSSD + KSČm fouká do ohýnku kamen velkooligarchy, který jim z plotny něco naloží . To jsou politické hry, jako blázen, opravdu já volám postaru - Za co soudruzi za co, těch 30% podpory ? ... :-)

0 1
možnosti
LC

Že by dlouholetá zkušenost s těmi systémovými stranami?

1 0
možnosti
Foto

Čím déle bude tato situace trvat, to znamená, čím déle budou politici méně legislativně tvořit, tím lepší to bude pro tuto zem. Velká část politických rozhodnutí napravuje předešlá politická rozhodnutí, tedy i ta, co měla něco "napravit, nebo opravit". Pokud nebudou nic dělat, nebudou muset nic opravovat a napravovat.

3 0
možnosti
LC

Moje řeč. Jenomže některým lidem vláda bez důvěry snad ničí rodinný život.

3 0
možnosti
JL

;-D Ano, je to trošku Kocourkov jak bývá v tomto kraji zvykem, ale možná je to lepší než Gaza nebo Hitler. Nebo Kreml. Je to takové hezky česky blbé.

2 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik