Diskuse

Prosím o pomoc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nastesti jsem vcas cetl varovani a tomuto vysavaci dat nepodlehl. Ac po mne mnohe aplikace vyzaduji Face book. odolavam.

0 0
možnosti
Foto

K42a82r50o48l 62W35i92l82d

2. 4. 2018 18:50

Paní Svobodová mne označila za naivní trdlo ... Jenže já se přihlásil na facebook v ranních dobách, kdy se vůbec nevědělo,. jaké to nabere rozměry a formy.

Panu Boháčkovi děkuji za dobré rady, dostal jsem se až po "odstranění účtu", ale tam to na mně chce heslo, které vím, protože jsem si ho zapsal při přihlášní do FB, ale stále to ukazuje, že e-mail nekoresponduje s heslem. A tím jsem se dál nedostal ...

1 0
možnosti
ZS

:-) .... Ale no tak, Karole, na fotce se hezky usmíváte, ač ozdoben lehkými šedinami, přesto nevypadáte na nevrlého kmeta, snad máte i trochu smyslu pro humornou nadsázku. Za to naivní trdlo se Vám pochopitelně omlouvám. Pokud jste na FB od "dávnapradávna" pak ano, nemusíte znát všechny stupňující se finesy pro udržení co největšího počtu uživatelů.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem FB měla, když jsem ho potřebovala jako "nutnost" kvůli mému dřívějšímu podnikání. Je to asi 2 roky a za boha se nešlo odhlásit. Pořád mě oslovovali znova, například ještě dodnes bojují s Googlem. Velmi pracně zruším svůj telefon, uteče měsíc a mam ho tam zase. A ten FB účet? Spolužák mé dcery si ho vzal do parády. Stačilo prý 3x tam natáhnout nějaké porno stránky a FB mě šupitopresto účet zablokoval. Rada jen pro otrlé, ale spolehlivá. Teď tedy bojuji už jen s Googlem.

1 0
možnosti
FD

Nebyl jsem,nejsu a nikdy nebudu uživatelem fejsbůk.Hovg.

0 0
možnosti
ZS

Mně teda arabsky nikdo neoslovil, ale to bude tím, že jsem ženská a k tomu blondýna ... tedy nic, co by stálo za pozornost. ;-D

Promiňte, autore, sociální sítě a jejich provázanost a rozpínavost je už dlouho tak známá, že jste v pozici naivního trdla. Jak praví níže pan Vébr - co neukočíruju, tam nelezu. A zrušit účet jde, pomaleji, než zřídit, ale jde. Viz K. Boháček pode mnou. Tímto ho zdravím. R^

1 0
možnosti
GK

Zajímavé, adresa je zarputile upravována na anglickou stránku. No nic, zadejte do Google: "fb centrum nápovědy odstranění účtu". A jste tam.

0 0
možnosti
PK
Foto

Tady oficiální návod na deaktivaci...na odstranění nutno obrátit se na helpedesk facebook viz odkaz dole v návodu. https://www.facebook.com/help/214376678584711?helpref=faq_content

0 0
možnosti
Foto

Po přihlášení do facebook účtu...na modré liště vpravo od ikon šipka...kliknout...v rozbaleném menu vybrat volbu "nastavení". Pak vlevo volba "obecná" a po kliknutí úplně dole volba "správa účtu - upravit". Po této volbě pak dole volba "deaktivujte svůj účet". Postupujte pak podle pokynů, do účtu se nepřihlašujte, na oznámení nereagujte...jinak budete začínat deaktivovat znova :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik