Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a82n 60R10á50ž

10. 3. 2018 17:15

Ta parta neúspěšných co si říka Demokratický blok, jen prudí. Ví, že nic neprosdí, protože jsou ve Sněmovně jen do počtu, a ani koule nemají na to, aby vyvolali předčasné volby. Babiše nemusím, ale přesto bych si ty předčasné volby přál, protože Kalouska s tou jeho podivnou partou, Sobotku s pohrobky ČSSD a smečky kolem Gazdíka mám už plné zuby. Babiš by se neměl na co vymlouvat a musel dokázat, že není jen žvanil a umí taky řídit vládu!

5 4
možnosti

Doufam, pane Razi, ze vydrzite se zdravim do novych voleb. Take doufam ve vase uspokojeni po te nove volbe. Nerad bych vas ztratil jako diskutera.

0 1
možnosti

Je to blbé, souhlasím. Jen bych se rád dověděl, v kterém (svobodném) parlamentu je to jinak. Díky za případné poučení.

2 2
možnosti

Zakladni povinost Snemovny, pane Hruby, ma byt kontrola vlady. Diskuze ma se hlavne tocit o jeji potrebe, a je-li nutno, usmernit jeji pozadavky, Dale je zde nutno resit mimoradne udalosti, ktere se naskytnou. To je denni povinost. Komise Snemovny maji pripravovat zneni zakonu. Potom nasleduje diskuze v plenu.

Dnes komisim Snemovny chybi moznost si predvolat ministry a klast jim otazky, ktere komisi ukaze praci a vysledky ministerstvech.

Pane Hruby. toto je kratka ukazka, jak asi by Snemovna mela pracovat. Obsazeni funkci po volbach MUSI mit presna pravidla a muze byt dokoncena velice rychle.

Ktery Parlament tak pracuje? Znam jeden, ale nebudu jej jmenovat z duvodu jeho diferentni organizaci. Take diferentni pravomoci tohoto Parlamentu se nedaji porovnat s nasim. Proto prace tohoto Parlamentu je plynula a dukladna.

0 0
možnosti

:-)......Každému z těch protestantů musí být jasné. že to neprojde! Ale, předvedou se před televizními kamerami, jací jsou to hrdinové a jak bojují za náš blahobyt ! R^R^R^

8 6
možnosti

Ano, tak se vcelku běžně vyjadřují lidé. Položí se otázka - a svolá PS. Otázky jsou i nepříjemné - tedy osvědčený blok - ANO + KSČm + SPD odhlasuje, že se o tom mluvit nebude. Např. i v pátek po 14:00 hod, žéé ? Účastni poslanci se pak i omlouvají - Odcházím - Protože se stejně nedostanu ke své práci ! Neumožňujete mi zde ani promluvit. Je jedno - co chce sdělit - Já chci pracovat, přednést svůj pohled - Tak nějakjsem složil svou přísahu. Některým to vadí, divné, ještě nám to s tou demokracií moc nejde ... :-)

0 0
možnosti

Demoposlanci to věděli, když ona to natáčí ČT, tak to se chtěli ukázat i ti bez přednostního práva. Jak to zpíval pan Klus-něco o bilbordu?:-)

6 1
možnosti

Naprostý, ale naprostý souhlas. Bude ještě někdo jiný makat tak jako Babišova parta (která kromě práce musí furt reagovat na výmysly pidistran), nebo furt jen protestovat a odcházet v černém s jakousi plackou na triku z placené pracovní doby? Už toho bylo dost - těch keců. A svobodný nezávislý tisk a ČT (na Barrandov aby bylo jasno nekoukám) jim k tomu některými rádoby revolučními "borci" přizvukuje (chcete-li, podívejte se na konkrétní fakta - jdu je tam sepsat - na vedlejší blog, - z hlavního jsem vysunut - na blog.idnes ervindostalek - jó?

5 2
možnosti

Jsem pro, dejte to Fialovi a nebo předčasné volby :-):-):-):-):-)

1 0
možnosti

J77a45n 24R71á89ž

10. 3. 2018 17:26

Fialovi? To jste mne rozesmál! To by vláda byla žvanírna větší jak za Sobotky.

Jinak ale jsem pro nové volby všemi desetimi.

PS. To by bylo téma pro celostátní referendum "Nové volby ANO/NE!"

3 1
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik