Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu, že jeden čas byl Kalousek na čt24 "pečenej, vařenej". Bavila jsem se tím, jak se kontroluje v monitoru, jak mu to sluší:-) A na jeho automatické: "děkuji za pozvání", už jsem skoro alergická, ačkoli to má být slušné.

1 0
možnosti
VH

Můžete uvést statistiku? Například jak často byl v televizi od voleb zástupce TOP ve srovnání se zástupci ostatních parlamentních stran (řekněme kromě ANO, které tam je logicky zatoupeno nejvíce). Nezapomeňte prosím uvést, které programy jste monitoroval.

Pokud žádnou takovou statistiku nemáte, tak si buď vymýšlíte, nebo si prostě pamatujete intenzivněji vystoupení "odporného" Kalouska.

5 0
možnosti
Foto

Pane Hrubý, nesnažte se prosím zahrát ideologickou umanutost ČT do autu. Ta jednostranná orientace byla základem oné TV vzpoury. Samozřejmě, kromě obav o peníze.

1 1
možnosti
Foto

Sám jsem si toho také všimnul a protože mám O2 TV, kdy mohu jakýkoliv program zastavit a znovu pustit, měřil jsem stopkami doby, po jaké byly partaje na obrazovce. Vyhrávala TOP i STAN tam bývalo déle než třeba ANO. Chtěl jsem o tom po volbách napsat blog, ale ANO i přesto vyhrálo a tak by neměl to správné opodstatnění. Zeman včera všem dokázal, že je, pokud jde o přehled a schopnost hovořit z patra, PANEM prezidentem. Představit si na jeho místě Drahoše, tak by tam odkuňkal něco o ničem.

6 7
možnosti
VH

Byly by k dispozici konkrétní údaje? Časy, které programy jste monitoroval a po jak dlouhou dobu (poslední měsíc, od začátku roku, od voleb?). Rád si tato čísla přečtu.

Protože jsem se již mnohokrát přesvědčil, že si čísla buď cucáte z prstu, nebo jen něco tvrdíte (jako na začátku tohoto vlákna), co neumíte doložit, budu i teď předpokládat, že tady fabulujete jak Andersen.

4 3
možnosti
RW

Česká televize samozřejmně neinformuje objektivně a vyváženě, ona ani nesmí. Podle EU pravidel musí všechna média financovaná z veřejných zdrojů informovat v souladu s hodnotami EU (nikoli objektivně či vyváženě, ale v souladu s těmi jedinými správnými hodnotami). Jestliže EU staví na politické korektnosti oproti otevřenosti, staví zájem Německa a Francie nad zájem ostatních států, staví přijímání migrantů nad bezpečnost vlastních občanů, staví na konfrontaci s Velkou Británií a Ruskem namísto spolupráce, pak se ČT samozřejmně musí v tomto ohledu podřídit. To že je ČT papežštější než papež je už vlastnost českých novinářů. Stačí si porovnat zpravodajství ČT ohledně návštěvy čínského presidenta s tím jak o podobné návštěvě ve VB informovala média britská a dostanete první lekci v tom jak a kdo dnes dělá propagandu.

5 2
možnosti
Foto

mělo by platit, koho chleba jíš, toho píseň zpívej. ČT si platí majitelé TV přijímačů a tak by měla být vlastenecká a ne bruselská. Tohle je už horší než za socialismu.

3 2
možnosti
MS

Poslední 4 roky zde vládla koalice ČSSD, ANO a KDU-ČSL. Rád bych věděl, jakým způsobem asi mohla TOP09 ovládnout veřejnoprávní televizi. Je to nesmysl, který se zrodil v pomstychtivém mozku Zemana a jeho adoranti to samozřejmě opakují a nechápou, že Zemanovi nevadí TOP09 ve veřejnoprávní televizi, nýbrž investigativní reportáže reportérů, odkrývající Mynářovo "hospodaření" v Lánech.

8 3
možnosti
VH

Myslím, že se zrodil již v mnoha mozcích. V mozku každého, kdo chce slyšet jen chvalozpěvy na sebe a hanopisy na protivníky. Takový není je Zeman.

1 0
možnosti
VS

Kalousek je tam tak často jako komunisté Dolejš nebo Filip, či Bartoš a další. Dám vám radu, dělejte se čárky. A jsou tam proto, že mluví k věci a umí to.[>-]

2 2
možnosti
AL

Souhlas a karma k tomu!

:-)R^

4 3
možnosti
Foto

Ale při této příležitosti to bylo nejlépe slyšet. Takže, starý stratég Zeman si vybral vynikající příležitost. Jindy by to zcela zapadlo.

2 4
možnosti
MN

Kalouska si berou do vysilani zejmena kvuli jeho mnohdy kontroverznim vyrokum, navic ne vzdy mluvi pravdu no, mozna by bylo vazne zajimave zjistit pozadi je preferovani na obrazovce. Ono to neni o trech minutach navic, je to o celych poradech, ve kterych je - jen pan Moravec jej zval co chvili. Pricina muze byt i ve vztazich Kalouska a vedeni CT... ale na tom nejak ani moc nezalezi, dulezite je, ze televize, ktera by mela mit vyvazene zpravodajstvi je mnohdy takove nema mela by zejmena informovat a ne delat propagandu. navic ani osobni politicky priklon by nemel byt davan u redaktoru tak jasne najevo. Asi neco nebude v poradku kdyz se stale casteji ozyvaji lide, ze nemaji proc platit poplatky pro program, na ktery se nedivaji, kteremu neveri... ale nejspis nebudeme jedinou zemi, kde se v mediich nemluvi pravda, nebo se zastiraji veci, ktere by mely zaznit!

8 2
možnosti
AT

Občas se dopustí nepřesnosti, ale nevím o žádné vyslovené lži. A stejně je legrační, když prostý lid velebí Zemana za to, že "říká co si myslí" "navzdory..." a stejný projev u MK je špatně. No asi opravdu záleží na tom, KDO říká co si myslí ;-D a pak je i nějaká ta nepodstatná lež odpuštěna.

4 1
možnosti
Foto

I36v26a47n 47M46a50r17e92k

9. 3. 2018 8:06

Souhlas a karma R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik