Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

L55u67b77o10š 41K75r66i42m92l

24. 10. 2017 8:56

Vážený pane Wilde, Vaše dedukce jsou úžasné, ale nějak nechápu to, že před jedním měsícem byli všichni z ODS pro pana Babiše zkorumpovanou zlodějskou pakáží a dnes je zve do vlády. V takovém případě nějak nerozumím úvaze o prospěchu.

1 0
možnosti
JZ

To by mě zajímalo, odkud ten nesmysl, že ANO je pravicové hnutí (který mimochodem včera v diskuzi pod článkem na iDNES získal více než 100 plusových bodů), vykvetl. Dokonce i mí tradiční názoroví odpůrci v diskuzi ví, že je to blbost:-)Bez ironie.

0 1
možnosti
Foto

Jak můžete apelovat na něčí svědomí a přitom tvrdit takový nesmysl:

".......hnutí ANO je pravicovým hnutím."

1 1
možnosti
Foto

Máte pravdu s tím slibem: "ve prospěch všeho lidu". Já si to taky myslím. A proto by všichni poslanci ANO měli složit mandát, nebo podpořit menšinovou vládu ODS. Co vy na to? Je to přesně v duchu vašeho blogu. Co je tedy ve prospěch všeho lidu? Na to se právě názory liší. A domníváte se, že jen ten Vás je správný?

3 0
možnosti
MV

prave...na zaklade sveho nejlepsiho vedomi a svedomi se ODS nemuze paktovat se stranou, kterou vede prave pan Babis

takze v poradku

5 1
možnosti
JR

J19a47n 26R33á20ž

23. 10. 2017 16:39

Všem mudrlantům, kteří stale vyznávají Kalouskovu taktiku, všichni proti Babišovi: Nebude-li dána důvěra Babišově vládě,můžeme se chystat na další volby. A když zůstane voličské právo i mimopražským, čemuž Praha nezabrání, vyhraje v nich Babiš s ještě větším ziskem a Okamura také posílí. Ovšem TOP09 už po druhé na poslední chvíli Feri nezachrání a se STAN budou mimo.

Jo a do nových voleb bude vládnout vláda ve stejném složení a Sobotka tam bude jen za klauna.

2 1
možnosti
VV

Tak nevim, ale zkusenosti posledniho ctvrtstoleti mi rikaji, ze pani poslanci jsou bud vetsinou nesvedomiti hlupaci, nebo za lid povazuji sebe.

2 0
možnosti
VH

Proboha!! Babiš je pravicový politik(!)???? Ani náhodou (pokud v současnosti je vůbec takové dělení politiků vůbec relevantní. Babiš je politikem soukromo-kapitalistickým. Prosím důraz na to soukromo- (jinak též Babišo-).

Do vlády s hegemonem s 78 mandáty je možné pouze kvůli korytům. Vstupovat kvůli prosazení čehokoliv je pustá naivita. (U "našeptávačů" možná záměr poslední demokratické strany rozvrátit.) Co se neprosadí ve vládě, prosadí se pomocí nevládních poslanců (SPD snadno, KSČM či KDU s "váháním"). To vše už tady bylo.

Ne, ODS, proboha, do vlády ne.

8 0
možnosti
Foto

No, hlavně, že ještě den před volbami se šéf ODS Fiala dušoval, že žádný hlas ve prospěch ODS nepropadne. Ovšem bez vstupu do vlády propadne celá ODS a to rovnou přímo do kanálu, protože když nebudou mít ve vládě žádného ministra, tak jejich zastoupení pouze ve Sněmovně celé ODS vážně k ničemu nebude. 8-o

3 3
možnosti
VH

A když budou mít (řekněme) čtyři ministy, bude ten hlas k čemu? (na dvě věci!)

1 0
možnosti
ZJ

....myslím vážený Phdr. Karole Wilde, že jste si s tím poslaneckým slibem poněkud spletl adresáty.

3 0
možnosti
ZJ

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS